HVP Voordeel Discounter

Veelgestelde vragen

 • Wat is de levertijd van mijn bestelling?

  Op werkdagen leveren wij binnen 2 werkdagen. Heb je voor een spoedbestelling gekozen? Dan leveren wij binnen 1 werkdag. Plaats je jouw bestelling op een vrijdagavond of in het weekend? Dan bezorgen we op de dinsdag erop. Heb je erg veel haast? Bel ons dan zo snel mogelijk, we kijken dan graag of we iets voor u kunnen betekenen!

 • Wat zijn de verzendkosten?

  Bij reguliere verzending (2 a 3 werkdagen) tot €250,- is de verzending €5,04 exclusief btw en vanaf €250,- is de verzending gratis.

 • Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, wat nu?

  Na het bestellen hoor je een bevestigingsmail van ons te ontvangen. Heb je die niet gekregen? Dan is jouw bestelling mogelijk niet bij ons binnengekomen. Heb je via iDeal betaald? Controleer dan of de betaling van je rekening is afgeschreven. Als dat niet het geval is, hebben wij jouw bestelling niet goed ontvangen. Je kunt dan het beste opnieuw bestellen. Twijfel je of je bestelling goed is doorgekomen? Neem dan voor de zekerheid contact met ons op!

 • Is betalen bij HVPVoordeelDiscounter.nl veilig?

  Jazeker! Wij werken met het betalingssysteem Mollie. Betalingen komen hierdoor correct bij ons aan en worden meteen verwerkt. Je ontvangt na je bestelling direct een orderbevestiging in jouw inbox. Heb je nog vragen over het betalen aan ons? Neem dan contact met ons op.

 • Ik heb mijn bestelling niet ontvangen binnen de gestelde leveringstermijn. Wat nu?

  Heb je wel een orderbevestiging gehad, maar nog geen bestelling binnen gekregen? Dan kan het zijn dat er iets mis is gegaan. Wil je contact met ons opnemen? Dan lossen we het zo snel mogelijk op!

 • Wat moet ik doen als ik een klacht heb?

  Ben je niet tevreden met ons product, onze dienstverlening of om een andere reden? Dat vinden wij vervelend om te horen. We doen er alles aan om jouw klacht zo snel mogelijk af te handelen, in ieder geval binnen 7 dagen. Je kunt je klacht per mail of telefonisch aan ons doorgeven (HVPVoordeelDiscounter@outlook.com).